Резервни делови
ЗА СИРЕЊЕ И КАШКАВАЛ
ДОМАШНИ КЛАСИЧНИ
ДОМАШНИ СТАНДАРДНИ


Вкупно 29 артикли: Специјализирани алатки.    страна: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Нож за лупење,универзален, микроназабен, црн
код: 7.6075
Големина: 210 x 45 x 21 mm . Тежина 21 gr
 од лагер
Цена : 260 ден.

Нож за лупење овошје,микроназабен , црвен
код: 7.6079.1
Големина : 174 x 74 x 22 mm . Тежина 25 gr
 од лагер
Цена : 270 ден.

Нож за лупење зеленчук,вртлив нож,црвена PVC рачка
код: 7.6073
Големина: 155 x 55 x 12 mm. Тежина 28 gr
 од лагер
Цена : 190 ден.

Отварач за конзерви
код: 7.6857.3

 од лагер
Цена : 730 ден.

Отварач на плутрани тапи,со секач
код: 7.6921

 од лагер
Цена : 690 ден.

Нож за лупење зеленчук и овошје REX
код: 7.6070.7

 од лагер
Цена : 180 ден.

Отварач на тапи, црвена боја
код: 7.6912

 од лагер
Цена : 230 ден.Нож за лупење компири и зеленчук REX метален
код: 7.6070
димензии 109 x 64 x 13 mm
 од лагер
Цена : 180 ден.

Нож за сецкање зеленчук,метален
код: 7.6072

 од лагер
Цена : 265 ден.

Нож за сирење 36cm , две рачки , црна боја
код: 6.1203.36

 од лагер
Цена : 5450 ден.

Нож дупли за лупење компири и зеленчук,дрвена рачка
код: 5.0209

 60 денови од нарачка
Цена : 260 ден.

Нож за путер и крем сирење дрвена рачка
код: 6.1320.21

 30 денови од нарачка
Цена : 3380 ден.

Нож за путер и крем сирење црна рачка
код: 6.1323.21

 30 денови од нарачка
Цена : 2900 ден.

Нож за сирење 30cm , две рачки , црна боја
код: 6.1203.30

 30 денови од нарачка
Цена : 4550 ден.

Нож за сирење 22x19cm црна рачка
код: 6.1103.22

 30 денови од нарачка
Цена : 3680 ден.

Нож за сирење 16x18cm црна рачка
код: 6.1103.16

 30 денови од нарачка
Цена : 3380 ден.

Нож за сирење 9x15cm црна рачка
код: 6.1103.09

 30 денови од нарачка
Цена : 2620 ден.

Нож за чистење јаболка Ф16mm дрвена рачка
код: 5.3609.16

 30 денови од нарачка
Цена : 450 ден.

    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.