Резервни делови


Вкупно 41 артикли: Додатоци.    страна: 1  од вкупно 3   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Ланец,комбинација,должина 40cm
код: 4.1854

 од лагер
Цена : 360 ден.

Футрола за 91mm над 4слоја кожна црвена
код: 4.0521.1
За 91mm (Handyman ,Swiss Champ)
 од лагер
Цена : 850 ден.

Футрола за 130mm кожна
код: 4.0505.L
За Ranger Grip
 од лагер
Цена : 790 ден.

Футрола за 130mm
код: 4.0505.N
130mm Ranger Grip
 од лагер
Цена : 760 ден.

Футрола за 111mm над 4слоја кожна кафена
код: 4.0538
111mm ( WokrChamp, Hercules, Atlas )
 од лагер
Цена : 1070 ден.

Футрола за 111mm до 3 слоја кожна кафена
код: 4.0822.L
За 111mm do 3слоја (Alpineer,Sentinel,Nomad..)
 од лагер
Цена : 750 ден.

Футрола за 111mm до 3 слоја кожна кафена
код: 4.0537

 1 денови од нарачка
Цена : 1070 ден.

Футрола за 111mm
код: 4.0822.N
За 111mm до 3-4слоја (Hunter,Rucksack...SwissTool Spirit)
 од лагер
Цена : 720 ден.

Футрола за Swiss Card Кожна
код: 4.0873.L

 од лагер
Цена : 620 ден.

Футрола за 85mm i 91mm кожна кафена
код: 4.0543
За 85 и 91mm (Evolution до 4слоја , 91mm do 4 sloja (Spartan,Huntsman,Climber...)
 од лагер
Цена : 990 ден.

Футрола за 84mm кожна
код: 4.0636
84mm (Bantam,Sportsman,Recruit...)
 од лагер
Цена : 480 ден.

Футрола за 58мм кожна кафена
код: 4.0531

 од лагер
Цена : 670 ден.

Привезок за повлекување 65mm црвен/црн
код: 4.1824.1

 од лагер
Цена : 30 ден.

Привезок за повлекување 65mm портокалов/црн
код: 4.1824.9

 од лагер
Цена : 30 ден.

Привезок за повлекување 65mm црна боја
код: 4.1824

 од лагер
Цена : 30 ден.

Футрола за 91mm за 2-4слоја, кожна , кафена
код: 4.0533

 од лагер
Цена : 940 ден.

Врвка Victorinox црвена со привезо
код: 4.1879.503

 од лагер
Цена : 80 ден.

Футрола за 130мм , зелена боја , имитација кожа
код: 4.0837.4
За 130mm Ranger Grip
 од лагер
Цена : 800 ден.

Футрола за 111mm до 3 слоја ,кафена,кожна
код: 4.0547

 од лагер
Цена : 940 ден.

Футрола за 91mm SwissArmy ,од 5 до 8 слојни ножеви ,кожна кафена
код: 4.0545

 60 денови од нарачка
Цена : 890 ден.

    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Forester wood

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.