Резервни делови
SwissTools е победник на многу тестови , базиран на основа на оригиналниот Swiss Officer's knife.Поседуваат разновидни,често потребни алатки и сите се опремени со практични клешти.Сите алатки на SwissTool имаат кочница за склопување.
Victorinox Swiss Tool се произведува во две димензии: 105mm и 115mm мерено кога се склопени.Клештите се во полна големина

SwissTool во склопена положба
SwiisTool со склопена клештаВкупно 7 артикли: Swiss Tools.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
SwissTool Spirit X со кожна футрола)
код: 3.0224
димензии(д х ш x в):105 x 35 x 16 mm
 од лагер
Цена : 6570 ден.

SwissTool RS со пвц футрола
код: 3.0326.N
димензии(д х ш x в):115 x 35 x 18 mm
 од лагер
Цена : 6870 ден.

SwissTool Spirit XC plus Ratcher ,со кожна футрола
код: 3.0239.L
димензии(д х ш x в):105 x 35 x 16 mm
 од лагер
Цена : 9790 ден.

SwissTool Spirit XC plus со кожна футрола
код: 3.0238.L
димензии(д х ш x в):105 x 35 x 16 mm
 од лагер
Цена : 8290 ден.

SwissTool X Plus Ratcher со кожна футрола
код: 3.0339.L
димензии(д х ш x в):115 x 35 x 18 mm
 со нарачка
Цена : 9850 ден.

SwissTool BS со ПВЦ футрола
код: 3.0323.3CN
Димензии (д x ш x в) : 115 x 35 x 18 mm Тежина: Нето:290gr / 355gr
 со нарачка
Цена : 8990 ден.

SwissTool Spirit XBS со ПВЦ футрола
код: 3.0224.3CCH
Димензии (д x ш x в) : 105 x 35 x 16 mm Тежина: нето:208gr / 265gr
 60 денови од нарачка
Цена : 8740 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.