Резервни делови


Вкупно 19 артикли: Ножеви за градинарство.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Нож за калемење 56mm црвен
код: 3.9020.B1

 од лагер
Цена : 890 ден.

Нож за цвеќе виолетов
код: 3.9050.22
димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
 од лагер
Цена : 730 ден.

Ножици за свеќе и лозници
код: 6.5009

 од лагер
Цена : 1250 ден.

Нож за пупки,сечење и калемење
код: 3.9116
димензии(д х ш x в):100 x 24 x 16 mm
 од лагер
Цена : 1840 ден.

Нож за пупки и цвеќе
код: 3.9045
димензии(д х ш x в):100 x 23 x 14 mm
 од лагер
Цена : 1380 ден.

Нож градинарски за берење печурки,цвеќе,сечење гранки,калемење
код: 3.9060
димензии(д х ш x в):111 x 24 x 11 mm
 од лагер
Цена : 750 ден.

Нож за свеќе
код: 3.9050.25
димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
 од лагер
Цена : 730 ден.

Нож за калемење и гранки
код: 1.9200
димензии(д х ш x в):109 x 29 x 19 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 2170 ден.

Нож за сечење цвеќе и гранки
код: 1.9703
димензии(д х ш x в):120 x 51 x 21 mm
 од лагер
Цена : 2450 ден.

Нож за калемење
код: 3.9010
димензии(д х ш x в):100 x 12 x 22 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 840 ден.

Нож за пупки
код: 3.9020
димензии(д х ш x в):100 x 12 x 26 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 890 ден.

Нож за цвеќе
код: 3.9050.47
димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 730 ден.

Нож за цвеќе
код: 3.9050.53
димензии(д х ш x в):100 x 22 x 12 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 730 ден.

Нож за цвеќе
код: 3.9050
димензии(д х ш x в):100 x 12 x 22 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 730 ден.

Нож за пупки и калемење
код: 3.9140
димензии(д х ш x в):100 x 23 x 13 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1570 ден.

Нож за пупки и калемење
код: 3.9110
димензии(д х ш x в):100 x 22 x 13 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1390 ден.

Нож за берење зеленчук
код: 6.5108.11
должина на оштрица 110mm
 30 денови од нарачка
Цена : непозната ден.

Ножици за гранки голем формат
код: 6.5300
должина 900mm
 30 денови од нарачка
Цена : 11400 ден.

Ножици повеќенаменски
код: 7.6875.3
димензии(д х ш x в):191 x 52 x 16 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1290 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.