Резервни делови

 

Вкупно 11 артикли: Outdoor.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Hunter Pro ,комплет со футрола маслинеста боја
код: 0.9410.3
димензии(д х ш x в):130 x 40 x 18 mm
 од лагер
Цена : 3990 ден.

Hunter Pro , портокалова рачка,комплет со футрола маслинеста боја
код: 0.9410.9
димензии(д х ш x в):130 x 40 x 18 mm
 од лагер
Цена : 3990 ден.

Hunter Pro Wood , дрвена ореова рачка,комплет со футрола маслинеста боја
код: 0.9410.63
димензии(д х ш x в):130 x 40 x 20 mm ,тежина 161gr. Со футрола маслинеста боја,материјал на футрола имитација на кожа , футрола модел 4.0837.4
 од лагер
Цена : 6340 ден.

Ловечки нож оштрица 16cm,пластична обвивка
код: 4.2243

 20 денови од нарачка
Цена : 2200 ден.

Ловечки нож оштрица 16cm , кожна футрола
код: 4.2244

 од лагер
Цена : 2360 ден.

Ловечки нож оштрица 12cm Muela , кожна корица
код: 4.2242

 од лагер
Цена : 1330 ден.

Hunter XT
код: 0.8341.MC9
димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 20 mm
 од лагер
Цена : 2790 ден.Bike Tool
код: 4.1329
димензии(д х ш x в):100 x 21 x 36 mm
 од лагер
Цена : 1920 ден.

Hunter XS
код: 0.8331.MC9
димензии(д х ш x в):111 x 34.5 x 16.5 mm
 со нарачка
Цена : 2250 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.