Резервни делови
Tomo линијата на Victorinox е препознатлив дизајн.
Впечатлив поклон за жени со проверени корисни додатоци.
Ова е мал  придружник со Јапонски дизајн и Швајцарски квалитет.
Но оштрото ноже и ножиците може да послужат за интересни хартиени креации


Вкупно 4 артикли: Tomo.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Tomo боја розе
код: 0.6201.А5
димензии(д х ш x в): 59 x 19 x 8 mm
 од лагер
Цена : 890 ден.

Tomo боја зелена
код: 0.6201.A4
димензии(д х ш x в): 59 x 19 x 8 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 890 ден.

Tomo боја жолта
код: 0.6201.A8
димензии(д х ш x в): 59 x 19 x 8 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 890 ден.

Томо боја бела
код: 0.6201.A7
димензии(д х ш x в): 59 x 19 x 8 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 890 ден.

        

НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Handyman , многу функции
во мало пакување
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.