Резервни делови

 

Вкупно 8 артикли: Класик 65mm.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Nail clip 580 red
код: 0.6463
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 од лагер
Цена : 1390 ден.

Nail clip 580 ruby
код: 0.6463.T
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 50 денови од нарачка
Цена : 1390 ден.

Executive 81
код: 0.6423
Димензии (д x ш x в) : 65 x 19 x 9.5 mm ; тежина 21gr
 од лагер
Цена : 965 ден.

EvoWood 81
код: 0.6421.63
Димензии (д x ш x в) : 65 x 20 x 12 mm ; тежина 20gr
 со нарачка
Цена : 1920 ден.

NailClip 580
код: 0.6463.7
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 со нарачка
Цена : 1390 ден.

NailClip 580
код: 0.6463.840
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 со нарачка
Цена : 1390 ден.

NailClip 580
код: 0.6463.T2
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 со нарачка
Цена : 1390 ден.

NailClip 580
код: 0.6463.T5
Димензии (д x ш x в) : 65 x 17 x 19 mm ; тежина 36gr
 со нарачка
Цена : 1390 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.