Резервни делови


Вкупно 26 артикли: Класик 58mm.    страна: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Classic black
код: 0.6223.3

 60 денови од нарачка
Цена : 795 ден.

Classic desert camouflage
код: 0.6223.941
Димензии (д x ш x в) : 58 x 19 x 9 mm Тежина: 21gr
 со нарачка
Цена : 995 ден.

Signature
код: 0.6225
димензии(д х ш x в): 58 x 18 x 10.5 mm
 20 денови од нарачка
Цена : 995 ден.

Midnite minichamp
код: 0.6386
Димензии (д x ш x в) : 58 x -- x 17 mm Тежина: 45gr
 50 денови од нарачка
Цена : 2720 ден.

Classic red
код: 0.6223
Димензии (д x ш x в) : 58 x 18 x 9 mm
 60 денови од нарачка
Цена : 795 ден.

Classic розе боја
код: 0.6203.Т5

 со нарачка
Цена : 795 ден.

Classic white
код: 0.6223.7
Димензии (д x ш x в) : 58 x 18 x 9 mm
 60 денови од нарачка
Цена : 795 ден.

Classic Alox
код: 0.6221.26
димензии(д х ш x в): 58x20x6mm
 50 денови од нарачка
Цена : 1290 ден.

Rambler
код: 0.6363
58 x 19.5 x 10.5 mm
 од лагер
Цена : 1260 ден.

Classic red 0.6203
код: 0.6203
Димензии (д x ш x в) : 58 x 18 x 9 mm
 со нарачка
Цена : 795 ден.

Classic ,боја црвена транспарентна, скај футрола
код: 0.6223.T
Димензии (д x ш x в) : 58 x 18 x 9 mm
 70 денови од нарачка
Цена : 795 ден.

Midnite Manager Ruby
код: 0.6366.T
димензии(д х ш x в):58 x 19.5 x 14 mm
 со нарачка
Цена : 2160 ден.

Midnite manager ruby sapphire
код: 0.6366.T2
димензии(д х ш x в):58 x 19.5 x 14 mm
 со нарачка
Цена : 2160 ден.

Minichamp classic
код: 0.6385
димензии(д х ш x в): 58 x 20 x 15 mm
 со нарачка
Цена : 2100 ден.

Manger Sapphire
код: 0.6365.T2
димензии(д х ш x в): 58 x 19.5 x 12 mm
 со нарачка
Цена : 1470 ден.

Manager Ruby црвена транспарент
код: 0.6365.T
димензии(д х ш x в):58 x 19.5 x 12 mm
 со нарачка
Цена : 1470 ден.

Midnite manager
код: 0.6366
димензии(д х ш x в):58 x 19.5 x 14 mm
 70 денови од нарачка
Цена : 2160 ден.

Signature Lite ruby црвена транспарентна
код: 0.6226.T
димензии(д х ш x в):58 x 18 x 12 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1640 ден.

Manager
код: 0.6365
димензии(д х ш x в): 58 x 19.5 x 12 mm
 од лагер
Цена : 1480 ден.

Signature Ruby црвена транспарентна
код: 0.6225.T
димензии(д х ш x в):58 x 18 x 10.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 995 ден.

    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Spartan PS Black
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! NewYork
LE 
2018
Limited Edition 2018
Alox Berry Red
НОВ МОДЕЛ !
Hunter Pro Alox Clip

Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени

Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Locksmith , нов модел
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.