Резервни делови


Вкупно 51 артикли: Оригинал Swiss Army ножеви , големи 91mm.    страна: 1  од вкупно 3   
     Производи по страна          во колони преглед
    следна     последна
Huntsman desert camouflage
код: 1.3713.941
Димензии (д x ш x в) : 58 x 26,5 x 21 mm Тежина: 97gr
 од лагер
Цена : 1990 ден.

Compact , со пенкало
код: 1.3405

 од лагер
Цена : 2130 ден.

Climber црвен транспарент
код: 1.3703.Т
димензии(д х ш x в):91 x 27 x 18 mm
 од лагер
Цена : 1590 ден.

Tinker deluxe
код: 1.4723
димензии(д х ш x в):91 x 26.5 x 22 mm , тежина 123gr.
 од лагер
Цена : 2420 ден.

Spartan , бела боја
код: 1.3603.7
димензии(д х ш x в):91 x 26.5 x 15 mm
 од лагер
Цена : 995 ден.

Climber camouflage
код: 1.3703.94
Димензии (д x ш x в) : 58 x 26,5 x 18 mm Тежина: 90,6gr
 со нарачка
Цена : 1790 ден.

Huntsman , бела боја
код: 1.3713.7
Димензии (д x ш x в) : 91 x 27 x 21 mm
 од лагер
Цена : 1800 ден.

Fieldmaster
код: 1.4713

 од лагер
Цена : 1790 ден.

Spartan црн
код: 1.3603.3
димензии(д х ш x в):91 x 26.5 x 15 mm
 со нарачка
Цена : 995 ден.

SwissChamp црвен транспарент
код: 1.6795.T
димензии(д х ш x в):91 x 27 x 33 mm
 со нарачка
Цена : 4280 ден.

Huntsman ruby
код: 1.3713.T
Димензии (д x ш x в) : 91 x 27 x 21 mm
 со нарачка
Цена : 1800 ден.

Tinker
код: 1.4603
Димензии (д x ш x в) :91 x 26 x 14 mm
 од лагер
Цена : 990 ден.

Hiker
код: 1.4613
Димензии (д x ш x в) :91 x 26 x 165 mm
 со нарачка
Цена : 1180 ден.

Spartan боја сина транспарент
код: 1.3603.Т2B1
Димензии (д x ш x в) : 91 x 26.5 x 15 mm
 со нарачка
Цена : 995 ден.

Spartan црвен транспарент
код: 1.3603.Т
димензии(д х ш x в):91 x 26.5 x 15 mm
 60 денови од нарачка
Цена : 995 ден.

Spartan црвена боја
код: 1.3603
димензии(д х ш x в): 91 x 26.5 x 15 mm
 од лагер
Цена : 995 ден.

Fisherman
код: 1.4733.72
Димензии (д x ш x в) : 91 x 26.5 x 19.5 mm
 од лагер
Цена : 1820 ден.

Angler
код: 1.3653.72
димензии(д х ш x в):91 x 27 x 22 mm
 од лагер
Цена : 2270 ден.

SwissChamp , во пригодна кутија
код: 1.6795
Димензии (д x ш x в) : 91 x 27 x 33 mm
 од лагер
Цена : 4280 ден.

SwissChamp син транспарент
код: 16795.T2
димензии(д х ш x в):91 x 27 x 33 mm
 со нарачка
Цена : 4280 ден.

    следна     последна
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.