Резервни делови


Вкупно 12 артикли: Оригинал Swiss Army ножеви , мали 84mm.    страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна          во колони преглед
Watch Opener
код: 0.2102
димензија 84mm
 од лагер
Цена : 690 ден.

Waiter
код: 0.3303
Димензии (д x ш x в) : 84 x 26 x 12.5 mm
 од лагер
Цена : 770 ден.

Walker
код: 0.2313
димензии:(д x ш x в) : 84 x 23 x 3 mm , тежина 36g
 од лагер
Цена : 880 ден.

Sportsman со привезок
код: 0.3803

 од лагер
Цена : 995 ден.

Recruit
код: 0.2503
димензии(д х ш x в):
 од лагер
Цена : 860 ден.

Bantam
код: 0.2303
димензии(д х ш x в):84 x 23 x 11.5 mm
 од лагер
Цена : 660 ден.

Tinker small
код: 0.4603
димензии(д х ш x в):84 x 25 x 14 mm
 со нарачка
Цена : 970 ден.

My First Victorinox црвен транспарент (wood saw)
код: 0.2373.T
димензии(д х ш x в):84 x 23 x 14 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1340 ден.

My First Victorinox син транспарент (wood saw)
код: 0.2373.T2
димензии(д х ш x в):84 x 23 x 14 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1340 ден.

My First Victorinox цин транспарент
код: 0.2363.T2
димензии(д х ш x в):84 x 23 x 11.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1160 ден.

My First Victorinox црвен транспарент
код: 0.2363.T
димензии(д х ш x в):84 x 23 x 11.5 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1160 ден.

Bantam Alox
код: 0.2300.26
димензии(д х ш x в):83 x 23 x 11 mm
 30 денови од нарачка
Цена : 1220 ден.

        
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Handyman , многу функции
во мало пакување
Evolution. Нож од 85mm
со закочување
НОВО ! Limited Edition
Classic modeli
НОВ МОДЕЛ. Фантастичен
спој на Spartan+Tomato
НОВ МОДЕЛ !
Huntsman Camouf. Desert
Нов модел од серијата Pioneer.
Pioneer X
Swiss Tool X (105mm)
Робусни алатки за
многу примени
НОВ МОДЕЛ !
Trailmaster OH Desert
Високо квалитетни алатки
за градинарство
SWISSCHAMP XLT
Повеќе од 50функции
Ловечки нож со пила за дрво
Delemont collection RangerGrip
Имајте пенкало
секогаш со Вас.
Модел Signature
одличен како привезок
MiniChamp Најопремена
алатка 58mm погодна
за привезок
Hiker , модел со најпотребни
Пила за дрво
Philips штрафцигер
ПРОФЕСИОНАЛНИ
КУЈНСКИ НОЖЕВИ
Наменски
професионален нож
за месарници
Масивно ултра тврдо
професионално овално
оштрило за месари
Секојдневни кујнски ножеви
Кои ќе Ве изненадат со
врвниот квалитет
Имате проблем да излупите:
Компир,јаболко,краставица
REX pileer , најкупувана
алатка
Најпознатата ноктарица
во две верзии со
привезок и 
мала футрола

VICTORINOX - животен придружник

Во 1884, Швајцарскиот пионер Karl Elsener ја основа работилницата за кујнски ножеви . Тој за кратко време го поплочи историскиот пат за својата уникатна компанија со развојот на сега легендарниот мултифункциски нож «Original Swiss Army Knife». Освен легендарните џебни ножеви , потоа домашните ножеви за кујна и професионалните ножеви , денес независната фамилијарна компанија Victorinox исто така произведува и продава рачни часовници , патни и бизнис торбици и куфери , модна и заштина облека како и парфеми и тоа низ целиот цвет. Секој Victorinox производ е слика на Швајцарскиот квалитет и Швајцарскиот пионерски дух.