Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Sangean DPR-25+ Радио со Bluetoot Whetstone
4990_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден 5.380,_ден 12.990,_ден KING

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
Рекламации

Корисникот може да побара рекламација за одредена производ.

Корисникот го добива производот во оригинална фабричка амбалажа.Доколку за производот не постои амбалажа тоа е соодветно назначено во описот на артиклот.Сите артикли кои се фабрички спакувани и имаат заштитна од отварање(лепенка или друго) ,во тој случај лепенката не смее да биде оштетена.

Рекламацијата може да се однесува во однос на несоодветниот изглед на производот,кој се разликува од изгледот на објавен на веб страната,рекламација во однос на видлива оштетеност на артиклот и во однос на оштетеност на фабричката амбалажа.

Рекламации се примаат единствено на лице место при подигање на робата во наши простории или на лице место при испораката односно превземањето на робата.Доколку рекламацијата се однесува на функционалноста на производот истата се прифаќа во рок од 7 дена од испораката.

Во однос на сите тековни дејства околу рекламација на артиклите можете слободно да не контактирате.
 
Детални податоци можете да најдете и на следниве линкови поврзани со Нарачки , Наплата , ИспоракиПрашања , Подршка , Квалитет , Гаранција  , Враќање , Заштита на лични податоци , Општо.


 
Корпата е празна
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски мат. | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com