Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
Гаранција

Голем дел од производите ,посебно техничките артикли имаа одредена фабричка гаранција.

Домент дооел настојува за секој артикал за кој постои фабричка гаранција истата видливо и исправно ја прикаже со производот.
Приказот на гаранцијата е обично десно од сликата на артикалот кога артиклите се разгледуваа групно во одредена категорија или пак е дадена под сликата на артикалот кога артикалот го прегледуваме во деталниот приказ

Обликот на гаранцијата секогаш е текстуален и рокот може да биде изразен во месеци или години во зависност од артикалот.

За сите купени артикли кои подлежат на гаранција се доставува соодветен исправно пополнет и заверен гарантен лист кој го содржи гарантниот рок превземен од веб страната.

Сите дефектни производи кои се во гарантен рок и ги исполнуваат условите на гаранцијата наведени во гарантниот лист е потребно да се пријават преку нашите контакт информации.Доколку е потребно дефектниот уред треба да се достави до просториите на Домнет дооел.Трошоците за доставување на дефектрниот уред е на сметка на корисникот.Текот на сервисирањето е објаснет на гарантниот лист.Испораката на сервисираниот уред до кориснико е на трошок на Домнет дооел. 

За сите информации околу гаранцијата или сервисирањето на купените уреди може слободно да не контактирате.
 
Детални податоци можете да најдете и на следниве линкови поврзани со Нарачки , Наплата , ИспоракиПрашања , Подршка , Квалитет , Рекламација , Враќање , Заштита на лични податоци , Општо.

 
Корпата е празна
 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com