Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Мобилни тел. > > Телефони
Вкупно 15 производи во делот: Телефони
                                                                   стандард преглед
 
&
Lenovo K920, VIBE Z2 PRO, 6" 1440 x 2560 3 / 32GB ...
код:P0R5000VRO
 до 1 ден од нарачка

20000,_
 
&
Lenovo VIBE C A2020 (white), 5.0” 1/ 8GB ...
код:PA300022RO
 до 1 ден од нарачка

5770,_
 
&
Lenovo K5 (gold), 5.0” HD (720 x 1280) 2 /16GB...
код:PA2M0030RO
 до 1 ден од нарачка

9750,_
 
 
 
&
Lenovo K6 NOTE (K53a48) dark grey, 5.5” FHD display,3GB RAM, 32GB...
код:K6 NOTE (K53a48) dark
 до 1 ден од нарачка

15500,_
 
&
Lenovo K6 NOTE (K53a48), gold, 5.5” FHD ,3GB RAM, 32GB...
код:K6 NOTE (K53a48)
 до 1 ден од нарачка

15500,_
   
 
 
&
Lenovo VIBE X2,(Red)...
код:P0RM001WRO
 до 1 ден од нарачка

15000,_
 
&
Lenovo VIBE P1 (grey)...
код:PA1N0029RO
 до 1 ден од нарачка

17600,_
 
&
Lenovo VIBE P1m (white)...
код:PA1G0011RO
 до 1 ден од нарачка

10900,_
 
 
&
Lenovo VIBE P1m ...
код:PA1G0007RO
 до 1 ден од нарачка

10900,_
 
&
Lenovo A2010 (white)...
код:PA1J0032RO
 до 1 ден од нарачка

4680,_
 
&
Lenovo A1000 ...
код:PA1R0010RO
 1 денови од нарачка

4130,_
 

Корпата е празна

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ
САМО ONLINE
НАРАЧКИ


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com