Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Вкупно 17 артикли во делот: Калкулатори.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp EL-501X    повеќе»
код: EL-501X

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 440,_ден.
Последна промена: последна промена: 31.7.2017
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp EL-W531XH    повеќе»
код: EL-W531XH
• Power source: LR44 x 1 (EL-W531X) R03(AAA) x 1 (EL-W531XH) Twin Power (Solar cell & LR44 x 1) (EL-W531XG) • Dimensions: 80(W) x 168(D) x 14(H) mm 3-5/32" x 6-5/8" x 9/16" • Weight: Approx. 99 g (EL-W531X) 106 g (EL-W531XH) 100 g (EL-W531XG)
Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  до 1 ден од нарачка    
Цена : 1080,_ден.
Последна промена: последна промена: 31.7.2017
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Deli со функции (машка боја)    повеќе»
код: kenko82ESPblue

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 230,_ден.
Последна промена: 1.9.2016
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Deli со функции (женска боја)     повеќе»
код: kenko82esp

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 230,_ден.
Последна промена: 31.8.2016
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp 556 функции     повеќе»
код: ELW506XSLC

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1350,_ден.
Последна промена: 25.2.2014
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp 335 функции, црна боја     повеќе»
код: ELW531XHSLC

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1000,_ден.
Последна промена: 25.2.2014
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp 297 функции БЕЛА БОЈА     повеќе»
код: EL531XHWHC

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 25.2.2014
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Noki со функции двореден дисплеј,ПВЦ кутија    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 420,_ден.
Последна промена: 14.9.2011
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Noki столен 10дигита,подеслив дисплеј    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  од лагер    
Цена : 350,_ден.
Последна промена: 14.9.2011
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Deli столен 1601 со склоплив дисплеј    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 599,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Noki sciense двореден дисплеј    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 420,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Deli столен 1616    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 570,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Deli столен 1210    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 460,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Citizen мал соларна ќелија боја бела    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 265,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Citizen столен голем 912    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака од лагер    
Цена : 790,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Ibico со принтер ,1231X    повеќе»
код:
12ЛЦД бројки , во две бои , зелена , негативни во црвена , брзина 3,5линии , црно црвен рибон ,хартија 57мм , напојување 220в
димензии 230х300х75 , тежина 1,8кг
Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака 1 ден од нарачка    
Цена : 6600,_ден.
Последна промена: 17.1.2019
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Ibico со принтер 1221X    повеќе»
код:
12ЛЦД бројки , брзина 2,4линии,(црно-црвена) , инцроллер IR40T , hartija 57mm , напојување 220В
Димензии 21х278х64мм , тежина 800гр
Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок испорака:  Испорака 1 ден од нарачка    
Цена : 3890,_ден.
Последна промена: 17.1.2019
      

        

Корпата е празна


 ПОПУСТ на дадените цени за правни лица !
Контакт sales@domnet.com.mk тел:322 55 39
 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com