Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни стандард
Вкупно 15 артикли во делот: Домашни стандард.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Нож за режење оштрица 6cm црвена рачка     повеќе»
код: 5.0301

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 160,_ден.
Последна промена: 10.5.2016
      


 зголеми  спореди
  Томато нож сина рачка заоблена назабена оштрица 11cm    повеќе»
код: 5.0832
Димензии (д x ш x в) :218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: последна промена: 2.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Томато нож црна рачка заоблена назабена оштрица 11cm црна рачка     повеќе»
код: 5.0833
Димензии (д x ш x в) :218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Томато нож заоблена назабена оштрица 11cm црвена рачка     повеќе»
код: 5.0831
Димензии (д x ш x в) :218 x 21 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење дрвена рачка оштрица 10cm    повеќе»
код: 5.0700
Димензии (д x ш x в) :211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 740,_ден.
Последна промена: последна промена: 2.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење оштрица 10cm црна рачка     повеќе»
код: 5.0703
Димензии (д x ш x в) :211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење оштрица 10cm црвена рачка     повеќе»
код: 5.0701
Димензии (д x ш x в) :211 x 21.3 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење оштрица 8cm црна рачка     повеќе»
код: 5.0603
Димензии (д x ш x в) :188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 155,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење оштрица 8cm црвена рачка     повеќе»
код: 5.0601
Димензии (д x ш x в) :188 x 20 x 10.6 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 155,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за режење назабена оштрица 8cm црна рачка     повеќе»
код: 5.3033
Димензии (д x ш x в) :19 x 20 x 11 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 200,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за леб оштрица 21cm црна рачка     повеќе»
код: 5.1633.21
Димензии (д x ш x в) :336 x 28 x 17 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1170,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Кујнски нож за сечење оштрица 18cm црна рачка     повеќе»
код: 5.1803.18
Димензии (д x ш x в) :306 x 30 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 980,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Кујнски нож за сечење оштрица 15cm црна рачка     повеќе»
код: 5.1803.15
Димензии (д x ш x в) :273 x 29 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 830,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Кујнски нож за режење оштрица 8cm, црна рачка     повеќе»
код: 5.3003
Димензии (д x ш x в) :19 x 20 x 11 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 210,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Кујнски нож за сечење пошироко сечило 19cm,црна рачка     повеќе»
код: 5.1903.19
Димензии (д x ш x в) :310 x 38 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1230,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      

        

Корпата е празна

ДОМАШНИ СТАНДАРДНИ

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com