Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни сетови за јадење
Вкупно 18 артикли во делот: Домашни сетови за јадење.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Сет за јадење 24 парчиња , classic, црна боја    повеќе»
код: 6.7233.24

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 8360,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Асталски нож за стек,назабена оштрица,сина рачка    повеќе»
код: 5.1232
димензии:212 x 19.7 x 9.8 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 230,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Асталски нож ,назабена оштрица 11cm,сина рачка     повеќе»
код: 5.1232
димензии:212 x 19 x 9.8 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 210,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка за јадење ,сина рачка     повеќе»
код: 5.1542
димензии:197 x 24 x 9.3 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 365,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Лажица за јадење, сина рачка    повеќе»
код: 5.1552
димензии:197 x 42 x 9.3 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 365,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Лажица за чај и кафе ,сина рачка     повеќе»
код: 5.1572
димензии:146 x 30 x 7 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 285,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Асталски нож за стек,назабена оштрица,црна рачка    повеќе»
код: 5.1233
димензии:212 x 19.7 x 9.8 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 230,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Асталски нож ,назабена оштрица 11cm,црна рачка    повеќе»
код: 5.1333
димензии:212 x 19 x 9.8 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 210,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка за јадење ,црна рачка    повеќе»
код: 5.1543
димензии:197 x 24 x 9.3 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 328,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Лажица за јадење, црна рачка    повеќе»
код: 5.1553
димензии:197 x 42 x 9.3 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 365,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка за торта    повеќе»
код: 5.1583
димензии: 156 x 21 x 7.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 315,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Лажица за кафе и чај ,црна рачка    повеќе»
код: 5.1573
димензии:146 x 30 x 7 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 285,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет за јадење,12 парчиња , боја сина    повеќе»
код: 5.1332.12
димензии:323 x 234 x 23.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4000,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет за јадење од 12 парчиња, боја црна    повеќе»
код: 5.1333.12
димензии:323 x 234 x 23.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4000,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет за јадење,24 парчиња, сина боја    повеќе»
код: 5.1232.24
димензии:438 x 252 x 46.2 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 7870,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет за јадење,24 парчиња ,сина боја    повеќе»
код: 5.1332.24
димензии:438 x 252 x 46.2 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 7770,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет за јадење ,24 парчиња,црна боја    повеќе»
код: 5.1233.24
димензии:438 x 252 x 46.2 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 7870,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет за јадење,24 парчиња,боја црна    повеќе»
код: 5.1333.24
димензии:438 x 252 x 46.2 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 7770,_ден.
Последна промена: 16.7.2014
      

        

Корпата е празна

КЛАСИЧНИ СЕТОВИ
СТАНДАРДНИ СЕТОВИ

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com