Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни спатула и виљушки
Вкупно 19 артикли во делот: Домашни спатула и виљушки.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Шпатула 12cm (рамен дел) подигната црна рачка     повеќе»
код: 5.2763.16
Димензии (д x ш x в) :274 x 49 x 25 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1130,_ден.
Последна промена: 24.9.2015
      


 зголеми  спореди
  Виљушка 18cm црна рачка     повеќе»
код: 5.2103.15
Димензии (д x ш x в) :275 x 23 x 14 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 22.6.2017
      


 зголеми  спореди
  Виљушка 15cm розева рачка    повеќе»
код: 5.2106.15L5

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 22.6.2017
      


 зголеми  спореди
  Виљушка 15cm портокалова рачка    повеќе»
код: 5.2106.15L9

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 22.6.2017
      


 зголеми  спореди
  Виљушка 15cm жолта рачка    повеќе»
код: 5.2106.15L8

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 22.6.2017
      


 зголеми  спореди
  Виљушка 15cm зелена рачка    повеќе»
код: 5.2106.15L4

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 990,_ден.
Последна промена: 22.6.2017
      


 зголеми  спореди
  Виљушка forged 21cm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.2300.21

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2470,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка forged 18cm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.2300.15

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2400,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка forged 18cm    повеќе»
код: 5.2303.18
Димензии (д x ш x в) :310 x 21 x 15 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2300,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка forged со заковки 18cm     повеќе»
код: 7.7133.18
Димензии (д x ш x в) :310 x 25 x 16 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2230,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула флексибилна 25cm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.2600.25

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1840,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула флексибилна 15cm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.2600.15

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1430,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула флексибилна 31cm црна рачка     повеќе»
код: 5.2603.31

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1760,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула флексибилна 20cm црна рачка     повеќе»
код: 5.2603.20

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1000,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула 25cm (рамен дел) подигната дрвена рачка    повеќе»
код: 5.2700.31

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2500,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула флексибилна 12cm црна рачка     повеќе»
код: 5.2603.12

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 720,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула 15cm (рамен дел) подигната дрвена рачка     повеќе»
код: 5.2700.20

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1760,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула 20cm (рамен дел) подигната дрвена рачка     повеќе»
код: 5.2700.25

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1920,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Шпатула 20cm рамен дел подигната црна рачка     повеќе»
код: 5.2703.25
Димензии (д x ш x в) :360 x 37 x 45 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1330,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      

        

Корпата е празна

КЛАСИЧНА ЛИНИЈА

СТАНДАРДНА ЛИНИЈА

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com