Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Домашни блокови за ножеви
Вкупно 12 артикли во делот: Домашни блокови за ножеви.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Блок со 5 Ковани Grand maitre ножеви,плус ножица,со синтетички прачки,боја црна     повеќе»
код: 7.7243.6
Синтетичките прачки може да се извадат како модул и да се исперат во машина
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 23900,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви ,вкупно 9 ножеви-алатки     повеќе»
код: 5.1193.9
димензии:380 x 225 x 123 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 8700,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви , дрво Beachwood , вкупно 8 ножеви     повеќе»
код: 6.7173.8
Синтетичките прачки може да се извадат како модул и да се исперат во машина
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 11200,_ден.
Последна промена: 20.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви ,дрво вкупно 5 ножеви     повеќе»
код: 5.1183.51
димензии:220 x 148 x 96 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 5500,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Магнетен држач за ножеви, 35cm     повеќе»
код: 7.7091.3

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1530,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Блок ПРАЗЕН за мали ножеви, со синтетички прачки,бела боја     повеќе»
код: 7.7031.07
тежина на блокот 520gr
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1450,_ден.
Последна промена: 21.12.2016
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви , дрво , вкупни 11 ножеви-алатки со синтетички рачки     повеќе»
код: 5.1153.11
димензии:360 x 181 x 91 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 12960,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви , дрво ,вкупно 11 ножеви-алатки сите со дрвени рачки     повеќе»
код: 5.1150.11
димензии:360 x 181 x 91 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 18960,_ден.
Последна промена: 15.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Блок со ножеви , дрво Beachwood , вкупно 11 алатки     повеќе»
код: 6.7153.11
димензии: 364 x 180 x 93 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 13100,_ден.
Последна промена: 15.7.2014
      


 зголеми  спореди
  Блок за ножеви мал , дрвен, ПРАЗЕН    повеќе»
код: 7.7083.0

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1850,_ден.
Последна промена: последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Блок за ножеви дрвен ,црна рачка, ПРАЗЕН     повеќе»
код: 7.7053.0

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 5600,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Блок за ножеви дрвен, ПРАЗЕН     повеќе»
код: 7.7093.0

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1750,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      

        

Корпата е празна

ДОМАШНИ КЛАСИЧНИ
ДОМАШНИ СТАНДАРДНИ
НАМАЛЕНИ ЦЕНИ на сите
блокови на ножеви за кујна >

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com