Трипод платно 180cm Паметна табла Ecoroll платно 180x180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD 50% ПОПУСТ Кожни торибици
6.990,_ден 59.900,_ ден 6.980,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден Држачи за LCD San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални за тенко сечење
Вкупно 14 артикли во делот: Професионални за тенко сечење.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв назабена оштрица 30cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.4233.30

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1860,_ден.
Последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење назабена оштрица 25cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.4433.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1700,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв назабена оштрица 25cm Fibrox жолта рачка    повеќе»
код: 5.4238.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1660,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв назабена оштрица 25cm Fibrox црвена рачка    повеќе»
код: 5.4231.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1660,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 25cm Fibrox сина рачка    повеќе»
код: 5.4202.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1690,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 25cm Fibrox зелена рачка    повеќе»
код: 5.4204.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1690,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 25cm Fibrox жолта рачка    повеќе»
код: 5.4208.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1690,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 25cm Fibrox црвена рачка    повеќе»
код: 5.4201.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1690,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 36cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.4203.36

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 2270,_ден.
Последна промена: 22.5.2018
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 30cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.4203.30

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1900,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење заоблен врв оштрица 25cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.4203.25

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1650,_ден.
Последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење нажлебена заоблена оштрица 30cm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.4120.30

Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 3000,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење оштрица 25cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.4403.25
Димензии (д x ш x в) :387 x 40 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 1670,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Тенко сечење на риба Salmon,флексибилна оштрица 30цм ,Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.4623.30
Димензии (д x ш x в) :442 x 37 x 21 mm
Гаранција:     Рок на испорака: 30 денови од нарачка    
Цена : 2230,_ден.
Последна промена: последна промена: 4.9.2014
      

        

Корпата е празна

РЕСТОРАНИ И КЕТЕРИНГ

 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com