Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Професионални за готвачи и шефови
Вкупно 16 артикли во делот: Професионални за готвачи и шефови.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Главен нож назабен 22cm Fibrox црна рачка    повеќе»
код: 5.2033.22

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1960,_ден.
Последна промена: последна промена: 13.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Главен нож,права широка 20цм оштрица, fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.2063.20
Тежина 191 gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1990,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Кујнски сатар ,Fibrox црна рачка ,600gr     повеќе»
код: 5.4003.19
Димензии (д x ш x в) :315 x 70 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4720,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за месо и зеленчук,15cm оштрица,fibrox црвена рачка     повеќе»
код: 5.2001.15

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1050,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за тесто,оштрица 26cm,fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.2933.26

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1780,_ден.
Последна промена: 18.1.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за месо и зеленчук,оштрица 19cm,Fibrox црвена рачка     повеќе»
код: 5.2001.19

Гаранција:     Рок испорака:  50 денови од нарачка    
Цена : 1440,_ден.
Последна промена: 13.1.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за месо и зеленчук,оштрица 15cm,Fibrox жолта рачка     повеќе»
код: 5.2008.15

Гаранција:     Рок испорака:  1 денови од нарачка    
Цена : 1050,_ден.
Последна промена: 27.9.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за леб оштрица 21cm ,Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.2533.21
Димензии (д x ш x в) : 349 x 38 x 19 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1330,_ден.
Последна промена: 18.1.2019
      


 зголеми  спореди
  Кинески готвачки сатар Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.4063.18
Должина на сечило 18cm. тежина 275 gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2660,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  нож за филети оштрица 18cm ,дрвена рачка     повеќе»
код: 5.3810.18
Димензии (д x ш x в) :394 x 25 x 14 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1700,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Кујнски сатар ,Fibrox црна рачка ,320gr     повеќе»
код: 5.4003.18
Димензии (д x ш x в) :315 x 70 x 21 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 2690,_ден.
Последна промена: 13.3.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети флексибилна оштрица 18cm,Fibrox зелена рачка     повеќе»
код: 5.3704.18

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети флексибилна оштрица 18cm Fibrox жолта рачка     повеќе»
код: 5.3708.18

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1220,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети флексибилна оштрица 20cm,Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.3703.20
Димензии (д x ш x в) : 338 x 35 x 19 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1290,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети флексибилна оштрица 18cm, Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.3703.18

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1180,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Филети нож флексибилна оштрица 20cm Fibrox црна рачка     повеќе»
код: 5.3763.20
Димензии (д x ш x в) : 340 x 35 x 18 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1200,_ден.
Последна промена: 3.9.2014
      

        

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com