Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Ковани ножеви GRAND MAITRE
Вкупно 21 артикли во делот: Ковани ножеви GRAND MAITRE.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Нож за сечење, 10cm , кован     повеќе»
код: 7.7203.10G
Должина на сечилото 10cm. Тежина 186 gr. Со Gift Box
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3480,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Блок со 6 ножа-алатки ,црн пластичен блок     повеќе»
код: 7.7243.6
димензии:380 x 123 x 228 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 23900,_ден.
Последна промена: 22.4.2015
      


 зголеми  спореди
  Chef's knife оштрица 20cm ,со кутија за поклон     повеќе»
код: 7.7403.20G
димензии:350 x 48 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 5530,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Santoku со нажлебена оштрица 17cm ,со кутија за поклон     повеќе»
код: 7.7323.17G
димензии:308 x 48 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 5990,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сечење 8cm , кован     повеќе»
код: 7.7203.08G
димензии:204 x 26 x 20 mm . Во Gift box
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3240,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за стек 12cm     повеќе»
код: 7.7203.12
димензии:245 x 25 x 17 mm , тежина 205gr
Гаранција:     Рок испорака:  40 денови од нарачка    
Цена : 3550,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  нож за стек и патлиџан назабено сечило 12cm     повеќе»
код: 7.7203.12WG
димензии:245 x 25 x 17 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 3550,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Utility Нож 15cm     повеќе»
код: 7.7203.15
димензии:28 x 26 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 3840,_ден.
Последна промена: 26.9.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за тенко сечење, 20cm    повеќе»
код: 7.7203.20G
димензии:343 x 34 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4500,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за филети 20cm флексибилно сечило    повеќе»
код: 7.7213.20

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4500,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за тенко сечење нажлебенo сечило 26cm    повеќе»
код: 7.7223.26G
димензии:398 x 35 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 5650,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Виљушка за месо 15cm со кутиај за поклон    повеќе»
код: 7.7233.15G
димензии:170 x 24 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3670,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за обликување 8cm со кутија за поклон    повеќе»
код: 7.7303.08G
димензии:208 x 25 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2670,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за коски 15cm со кутија за поклон    повеќе»
код: 7.7303.15G
димензии:288 x 32 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3800,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Santoku нож 17cm со кутија за поклон    повеќе»
код: 7.7303.17G
димензии:308 x 48 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4830,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Chef's knife оштрица 15cm,со кутија за поклон    повеќе»
код: 7.7403.15G
димензии:293 x 32 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3990,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Chef's knife оштрица 25cm,со кутија за поклон    повеќе»
код: 7.7403.25G
димензии:398 x 50 x 20 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 5990,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за леб и универзална намена 21cm во кутија за поклон    повеќе»
код: 7.7433.21G

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4840,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за леб 23cm во кутија за поклон    повеќе»
код: 7.7433.23G

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4990,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Сет од три ножа,во кутија за поклон     повеќе»
код: 7.7243.3
димензии:402 x 160 x 28 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 11800,_ден.
Последна промена: 9.9.2014
      

    следна     последна

Корпата е празна

КАТАЛОГ GRAND MAITRE

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com