Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Алатки за оштрење
Вкупно 19 артикли во делот: Алатки за оштрење.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
  Оштрило за месари ОКРУГЛО 30cm, средно фино     повеќе»
код: 7.8513
Димензии (д x ш x в) :454 x 41 x 28 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1390,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Оштрило за месари ОВАЛНО 30cm, средно фино     повеќе»
код: 7.8523

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2100,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Оштрило за месари ОВАЛНО 30cm, бордо рачка,микро фино, хромирано ултра тврдо     повеќе»
код: 7.8623
Димензии (д x ш x в) :488 x 43 x 43 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3200,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Оштрило за месари ОВАЛНО 30cm, дрвена рачка,микро фино, хромирано ултра тврдо     повеќе»
код: 7.8620

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 3190,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Оштрило за месари керамичко 26cm, со две гранулаци     повеќе»
код: 7.8553
масатот е поделен по должина во две гранулаци, за оштрење и за полирање
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 4660,_ден.
Последна промена: 17.7.2018
      


 зголеми  спореди
  Оштрило за ножеви голем формат     повеќе»
код: 7.8715
димензии 135 x 87 x 24 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1180,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Кујнско округол облик оштрило 18cm     повеќе»
код: 7.8003
Димензии (д x ш x в) :315 x 30 x 30 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 690,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Кујнско округло оштрило 23cm     повеќе»
код: 7.8033

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 790,_ден.
Последна промена: 9.8.2018
      


 зголеми  спореди
  Оштрило дијамантско,плочкасто, 27cm     повеќе»
код: 7.8327
должина на делот за оштрење 27cm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2750,_ден.
Последна промена: 17.7.2018
      


 зголеми  спореди
  Оштрило дијаматско ,плочкасто , 23cm     повеќе»
код: 7.8313
должина 23cm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2260,_ден.
Последна промена: 17.7.2018
      


 зголеми  спореди
  Оштрило дијамантско плочка 26cm     повеќе»
код: 7.8323

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 2590,_ден.
Последна промена: 17.7.2018
      


 зголеми  спореди
  Оштрило со керамички ролни,ниво за оштрење и ниво за полирање,црвена боја     повеќе»
код: 7.8721

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 1760,_ден.
Последна промена: 24.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Оштрило мал формат за назабени ножеви и џебни ножеви     повеќе»
код: 7.8714
Димензии (д x ш x в) :58 x 15.5 x 16.5 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 820,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Оштрило за месари ОВАЛНО 30cm, средно фино     повеќе»
код: 7.8423

Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 2490,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Оштрило за месари ОКРУГЛО 30cm, средно фино     повеќе»
код: 7.8413
Димензии (д x ш x в) :483 x 46 x 32 mm
Гаранција:     Рок испорака:  со нарачка    
Цена : 1890,_ден.
Последна промена: 23.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Кујнско оштрило округло 27cm средно фино    повеќе»
код: 7.8333
Димензии (д x ш x в) :425 x 41 x 29 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1270,_ден.
Последна промена: 19.12.2017
      


 зголеми  спореди
  Кујнско оштрило октругло дрвена рачка , 27cm средно фино     повеќе»
код: 7.8330
Димензии (д x ш x в) :435 x 45 x 31 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1330,_ден.
Последна промена: 19.12.2017
      


 зголеми  спореди
  Кујнско округол облик оштрило 20cm    повеќе»
код: 7.8013
Димензии (д x ш x в) :340 x 30 x 30 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 695,_ден.
Последна промена: 19.12.2017
      


 зголеми  спореди
  Кујнско оштрило КРУЖЕН облик 25cm средно фино    повеќе»
код: 7.8303
Димензии (д x ш x в) :403 x 41 x 30 mm
Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 1050,_ден.
Последна промена: 19.12.2017
      

        

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com