Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

   Ножеви за храна
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Ножеви за храна > > Специјализирани алатки
Вкупно 29 артикли во делот: Специјализирани алатки.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 2   
     Производи по страна           во колони
    следна     последна

 зголеми  спореди
  Нож за лупење,универзален, микроназабен, црн    повеќе»
код: 7.6075
Големина: 210 x 45 x 21 mm . Тежина 21 gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 260,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за лупење овошје,микроназабен , црвен    повеќе»
код: 7.6079.1
Големина : 174 x 74 x 22 mm . Тежина 25 gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 270,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож за лупење зеленчук,вртлив нож,црвена PVC рачка     повеќе»
код: 7.6073
Големина: 155 x 55 x 12 mm. Тежина 28 gr
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 190,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Отварач за конзерви     повеќе»
код: 7.6857.3

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 730,_ден.
Последна промена: 24.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Отварач на плутрани тапи,со секач     повеќе»
код: 7.6921

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 690,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за лупење зеленчук и овошје REX     повеќе»
код: 7.6070.7

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 180,_ден.
Последна промена: 15.3.2018
      


 зголеми  спореди
  Отварач на тапи, црвена боја     повеќе»
код: 7.6912

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 230,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за лупење зеленчук,двојно микроназабено оштрило, РОЗЕВА БОЈА     повеќе»
код: 7.6077.5

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 235,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за лупење зеленчук,дупло оштрило,црвена рачка     повеќе»
код: 5.0201

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 280,_ден.
Последна промена: 24.12.2018
      


 зголеми  спореди
  Нож за лупење компири и зеленчук REX метален     повеќе»
код: 7.6070
димензии 109 x 64 x 13 mm
Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 180,_ден.
Последна промена: 25.7.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сецкање зеленчук,метален     повеќе»
код: 7.6072

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 265,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за сирење 36cm , две рачки , црна боја     повеќе»
код: 6.1203.36

Гаранција:     Рок испорака:  од лагер    
Цена : 5450,_ден.
Последна промена: 12.4.2019
      


 зголеми  спореди
  Нож дупли за лупење компири и зеленчук,дрвена рачка     повеќе»
код: 5.0209

Гаранција:     Рок испорака:  60 денови од нарачка    
Цена : 260,_ден.
Последна промена: 16.5.2017
      


 зголеми  спореди
  Нож за путер и крем сирење дрвена рачка    повеќе»
код: 6.1320.21

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3380,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за путер и крем сирење црна рачка    повеќе»
код: 6.1323.21

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2900,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за сирење 30cm , две рачки , црна боја    повеќе»
код: 6.1203.30

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 4550,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за сирење 22x19cm црна рачка    повеќе»
код: 6.1103.22

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3680,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за сирење 16x18cm црна рачка    повеќе»
код: 6.1103.16

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 3380,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за сирење 9x15cm црна рачка    повеќе»
код: 6.1103.09

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 2620,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      


 зголеми  спореди
  Нож за чистење јаболка Ф16mm дрвена рачка    повеќе»
код: 5.3609.16

Гаранција:     Рок испорака:  30 денови од нарачка    
Цена : 450,_ден.
Последна промена: последна промена: 3.9.2014
      

    следна     последна

Корпата е празна

ЗА СИРЕЊЕ И КАШКАВАЛ
ДОМАШНИ КЛАСИЧНИ
ДОМАШНИ СТАНДАРДНИ

 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Камен за острење | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com