Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Печатари > > Инк џет со CISS систем
Вкупно 11 артикли во делот: Инк џет со CISS систем.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Принтер инк џет со CISS систем колор Epson L1800, A3+, 6 Ink Cartridges,5,760 x 1,440 dpi, Memory Cards, 6 x 70ml individual ink bottles (Bk,C,Y,M,Lc,LM)    повеќе»
код: C11CD82401

Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 32870,_ден.
Последна промена: последна промена: 16.11.2014
      


 зголеми  спореди
Принтер инк џет со CISS систем колор Epson L1300, A3+, 4 Ink Cartridges, KCYM, Manual, 5,706 x 1,440 dpi, 30 Pages/min Monochrome (plain paper), 17 Pages/min Color (plain paper), Memory Cards, USB, 4 x 70ml individual ink bottles (Bk,C,Y,M) + 1 extra black ink bottle    повеќе»
код: C11CD81401

Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 23630,_ден.
Последна промена: последна промена: 16.11.2014
      


 зголеми  спореди
Принтер инк џет со CISS систем колор Epson WorkForce M200, All in one mono (B/W), print,scan,copy A4, print speed: 34 ppm b/w, print speed ISO: 15 ppm b/w, 5760dpi opt. USB and Ethernet, 1 Bk ink bottle 140ml + 1 Bk 140 ml (12000 pages total)    повеќе»
код: C11CC83301

Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 11390,_ден.
Последна промена: последна промена: 16.11.2014
      


 зголеми  спореди
Принтер инк џет со CISS систем колор Epson L800, 6 colors inkjet printer, A4 format, Print speed: 37 ppm b/w, 36 ppm col, printable CD/DVD printing, up to 5760x1440dpi, borderless printing, USB 2.0 I/F    повеќе»
код: C11CB57302

Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 14970,_ден.
Последна промена: последна промена: 16.11.2014
      


 зголеми  спореди
Принтер инк џет со CISS систем колор Epson L355 , A4 all-in-one with Scan/Print/Copy functions,Print speed ISO: 9 ppm b/w, 4.5 ppm col. 5760dpi opt,USB I/F, 3black ink bottles bundled (1.2000 pages total) + 3 colors (C-M-Y) for 6.500pages total.     повеќе»
код: C11CC86301

Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 10170,_ден.
Последна промена: последна промена: 16.11.2014
       зголеми  спореди
Принтер инк џет со CISS систем колор  L110, Print speed: 27 ppm b/w, 15 ppm col. 5760dpi resolution, USB I/F, WIN/MAC, 4 bottles ink     повеќе»
код: C11CB43311
Epson L110- Ink tank system (ITS), A4 format, Print speed: 27 ppm b/w, 15 ppm col., Epson Advanced Micro Piezo technology with Variable-sized Droplet, 5760 optimized dpi resolution, USB I/F, WIN/MAC, 4 bottles ink (C, M, Y, for 6.500 pages total and BK for 4.000 pages), Replaced L100, 1 year on center warranty (or 15.000 pages)
Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 7520,_ден.
Последна промена: 16.11.2014
      


 зголеми  спореди
Принтер инк џет со CISS систем колор  WorkForce M200,ЦРНО БЕЛО ПЕЧАТЕЊЕ All in one mono (B/W), print,scan,copy A4, print speed: 34 ppm b/w, 5760dpi opt. printing resolution, 1200x2400dpi scan resolution, USB and Ethernet    повеќе»
код: C11CC83301
Epson WorkForce M200 - Continuos Ink Supply System (CISS), All in one mono (B/W), print,scan,copy A4, print speed: 34 ppm b/w, 5760dpi opt. printing resolution, 1200x2400dpi scan resolution, USB and Ethernet, EpsonNet Print, WIN /MAC, 1 Bk ink bottle 70ml + 1 Bk 140 ml (9000 pages total)
Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 11400,_ден.
Последна промена: 16.11.2014
      


 зголеми  спореди
Принтер инк џет со CISS систем колор  WorkForce M105, ЦРНО БЕЛО ПЕЧАТЕЊЕ printer mono (B/W) A4, print speed: 37 ppm b/w, 5760dpi opt. printing resolution, USB and Wi-Fi     повеќе»
код: C11CC85301
Epson WorkForce M105 - Continuos Ink Supply System (CISS), printer mono (B/W) A4, print speed: 37 ppm b/w, 5760dpi opt. printing resolution, USB and Wi-Fi, EpsonNet Print, WIN /MAC, 1 Bk ink bottle 70ml + 1 Bk 140 ml (9000 pages total)
Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 9240,_ден.
Последна промена: 16.11.2014
      


 зголеми  спореди
Принтер инк џет со CISS систем колор  WorkForce M100, ЦРНО БЕЛО ПЕЧАТЕЊЕ (B/W) A4, print speed: 34 ppm b/w, 5760dpi opt.USB and Ethernet     повеќе»
код: C11CC84301
Epson WorkForce M100 - Continuos Ink Supply System (CISS), printer mono (B/W) A4, print speed: 34 ppm b/w, 5760dpi opt. printing resolution, USB and Ethernet, EpsonNet Print, WIN /MAC, 1 Bk ink bottle 70ml + 1 Bk 140ml (9000 pages total)
Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 9240,_ден.
Последна промена: 16.11.2014
      


 зголеми  спореди
Принтер инк џет со CISS систем колор  L550 ALL IN ONE inkjet A4,Fax and ADF, LCD 2 rows, 9ppm BK ISO, 4,5 ppm colors ISO, resolution up to 5760x1440dpi, scanner 1200x2400, fax , USB 2.0, Ethernet    повеќе»
код: C11CC95301
Epson L550 - Continuos Ink Supply System (CISS)ALL IN ONE inkjet A4,Fax and ADF, LCD 2 rows, 9ppm BK ISO, 4,5 ppm colors ISO, resolution up to 5760x1440dpi, scanner 1200x2400, fax colors and b/w (33,6 Kbps), fax from pc, Epson Connect complete, USB 2.0, Ethernet, Presto! PageManager 9, WIN/MAC; 3black ink bottles bundled (12000 pages total) + 3 colors (C-M-Y) for 6500pages each Based on WF2520NF
Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 14970,_ден.
Последна промена: 16.11.2014
      

        

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com