Sangean WR-7 Паметна табла Трипод платно 180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD Интернет Радио Кожни торибици
4850_ден. 59.900,_ ден 6.990,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден 13.500,_ден San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Печатари > > Пос принтери
Вкупно 4 артикли во делот: Пос принтери.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Принтер POS Epson TM-U220PD-052, Impact dot printer paralIel,paper roll 80mm    повеќе»
код: C31C518052

Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 11820,_ден.
Последна промена: последна промена: 9.4.2012
      


 зголеми  спореди
Принтер POS Epson TM-T20-001, Thermal printer with USB interface, PS-180 (EDG),paper roll 80mm    повеќе»
код: C31CB10001

Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 10240,_ден.
Последна промена: последна промена: 9.4.2012
      


 зголеми  спореди
Принтер POS Epson TM-T58-061 Thermal printer, parallel I/F, 58mm paper, power supply, color ECW     повеќе»
код: C31CA04061

Гаранција: 12 месеци    Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 8808,_ден.
Последна промена: 9.4.2012
      


 зголеми  спореди
Принтер POS Epson TM-T88V-833 Thermal printer parallel and USB I/F with PS-180 (EDG)     повеќе»
код: C31CA85833

Гаранција:     Рок испорака:  1 ден од нарачка    
Цена : 15500,_ден.
Последна промена: 9.4.2012
      

        

Корпата е празна


 
НАЈДОБРИОТ
РАДИО УРЕД
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Sangean радија | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com