Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

   Компјутери
 
 
 
 
   Проектори
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Компјутери > > Проектори
Вкупно 5 артикли во делот: Проектори.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
 Epson EB-W04 WXGA 1024x800 , 3000Lumeni    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 31300,_ден.
Последна промена: последна промена: 29.11.2016
      


 зголеми  спореди
 Epson EB-X31 XGA 1024 x 768 3200Lumeni    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 31800,_ден.
Последна промена: последна промена: 29.11.2016
      


 зголеми  спореди
 Epson EB-W32 WXGA 1280x800    повеќе»
код: V11H721041

Гаранција:     Рок на испорака: 60 денови од нарачка    
Цена : 32900,_ден.
Последна промена: последна промена: 29.11.2016
      


 зголеми  спореди
 Epson EB-U04 WUXGA, 1920 x 1200    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 43300,_ден.
Последна промена: 29.11.2016
      


 зголеми  спореди
 Epson EB-S31 SVGA, 800 x 600 , 3200Lumeni     повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: од лагер    
Цена : 22930,_ден.
Последна промена: 29.11.2016
      

        

Корпата е празна


 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com