Паметна табла Epson EB-S31 Epson EB-W32 Epson EB-U04 FHD Кожни торибици Таблети Платно 300х227cm 50% ПОПУСТ
Платна за проекција 59.900den 22.930den 32.900den 43.300den San Peter Ниска цена 49.900den. Држачи за LCD

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Вкупно 18 артикли во делот: Калкулатори.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp EL-501X    повеќе»
код: EL-501X

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 440,_ден.
Последна промена: последна промена: 31.7.2017
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp EL-W531XH    повеќе»
код: EL-W531XH
• Power source: LR44 x 1 (EL-W531X) R03(AAA) x 1 (EL-W531XH) Twin Power (Solar cell & LR44 x 1) (EL-W531XG) • Dimensions: 80(W) x 168(D) x 14(H) mm 3-5/32" x 6-5/8" x 9/16" • Weight: Approx. 99 g (EL-W531X) 106 g (EL-W531XH) 100 g (EL-W531XG)
Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: до 1 ден од нарачка    
Цена : 1080,_ден.
Последна промена: последна промена: 31.7.2017
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Deli со функции (машка боја)    повеќе»
код: kenko82ESPblue

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 230,_ден.
Последна промена: 1.9.2016
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Deli со функции (женска боја)     повеќе»
код: kenko82esp

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 230,_ден.
Последна промена: 31.8.2016
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp 556 функции     повеќе»
код: ELW506XSLC

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1350,_ден.
Последна промена: 25.2.2014
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp 335 функции, црна боја     повеќе»
код: ELW531XHSLC

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 1000,_ден.
Последна промена: 25.2.2014
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Sharp 297 функции БЕЛА БОЈА     повеќе»
код: EL531XHWHC

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 660,_ден.
Последна промена: 25.2.2014
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Noki со функции двореден дисплеј,ПВЦ кутија    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 420,_ден.
Последна промена: 14.9.2011
      


 зголеми  спореди
Калкулатор Noki столен 10дигита,подеслив дисплеј    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: од лагер    
Цена : 350,_ден.
Последна промена: 14.9.2011
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Deli столен 1601 со склоплив дисплеј    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 599,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Noki sciense двореден дисплеј    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 420,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Deli столен 1616    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 570,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Deli столен 1210    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 460,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Citizen мал соларна ќелија боја бела    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 265,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Citizen столен голем 912    повеќе»
код:

Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 790,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Ibico со принтер ,1231X    повеќе»
код:
12ЛЦД бројки , во две бои , зелена , негативни во црвена , брзина 3,5линии , црно црвен рибон ,хартија 57мм , напојување 220в
димензии 230х300х75 , тежина 1,8кг
Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: Испорака 1 ден од нарачка    
Цена : 6500,_ден.
Последна промена: 29.11.2012
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Ibico со принтер 1221X    повеќе»
код:
12ЛЦД бројки , брзина 2,4линии,(црно-црвена) , инцроллер IR40T , hartija 57mm , напојување 220В
Димензии 21х278х64мм , тежина 800гр
Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: Испорака 1 ден од нарачка    
Цена : 3450,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      


без слика
 зголеми  спореди
Калкулатор Ibico со принтер 1214x    повеќе»
код:
12ЛЦД бројки,Брзина 2,4линии(црно/црвено) , хартија 57мм , Напојување 4батерии , плус вклучен адаптер
димеензии 152х218х55мм , тежина 445гр
Гаранција: Гаранција 12 месеци    Рок на испорака: Испорака 1 ден од нарачка    
Цена : 2860,_ден.
Последна промена: последна промена: 12.3.2010
      

        

Корпата е празна


 ПОПУСТ на дадените цени за правни лица !
Контакт sales@domnet.com.mk тел:322 55 39
 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Zippo запалки | Кожна галантерија | Паметни табли | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com