Трипод платно 180cm Паметна табла Ecoroll платно 180x180cm Електрично платно Epson TW 650 Full HD 50% ПОПУСТ Кожни торибици
6.990,_ден 59.900,_ ден 6.980,_ден 180x153cm 15.730,_ден САМО! 34.600,_ден Држачи за LCD San Peter

Кожни машки ташни
КОЖНА ГАЛАНТЕРИЈА
ПРОИЗВЕДЕНО ВО ЕУ
Интерактивни табли
Школски ранци

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ 
САМО ONLINE НАРАЧКИ

ДРЖАЧИ ЗА TV 
 
 
Вкупно 12 артикли во делот: Нотеси.    Прикажана страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна           во колони

без слика
 зголеми  спореди
Нотес  роковник тврд повез обложен лист со дата Б5 разни бои    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 240,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.3.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес  телефоснки именик - адресар bisquit A7 detski tvrd povez    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 48,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.3.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес  речник мек повез 50 листа А7    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 15,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.3.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес Centrum органајзер А6 формат     повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 295,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.3.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес Centrum органајзер тврд повез Б6    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 420,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.3.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес  Б6 100 листа тврд повез обложен    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 190,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.3.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес  Б5 тврд повез обложен 200 листа     повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 240,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.3.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес  телефонски именик-адресар А6 твфд повез со лајсни    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 132,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.3.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Тефтерче  телефонски именик со апликација А7    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 95,_ден.
Последна промена: последна промена: 21.3.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Тефтерче  детско тврд повез мини    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 20,_ден.
Последна промена: последна промена: 19.1.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес  во коцки тврд повез црна боја 100 листа А5 издолжен формат    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 98,_ден.
Последна промена: последна промена: 19.1.2009
      


без слика
 зголеми  спореди
Нотес  во коцки тврд повез црна боја 100 листа А6 издолжен формат    повеќе»
код:

Гаранција:     Рок на испорака: Испорака од лагер    
Цена : 78,_ден.
Последна промена: последна промена: 19.1.2009
      

        

Корпата е празна


 ПОПУСТ на дадените цени за правни лица !
Контакт sales@domnet.com.mk тел:322 55 39
 
НАМАЛУВАЊЕ
НА ТОРБИЦИ
CASE LOGIC
Женски кожни ташни
Тонери
Почетна |  Принтери |  Монитори |  Лаптопи |  Продавница |  Испорака |  Подршка |  За нас |  Контакт | 
Swiss Army ножеви | Ножеви за храна | Victorinox алатки | Пенкала | Zippo запалки | Meccano конструкции | Тонери и кертриџи | Кожна галантерија | Паметни табли и дисплеји | Компјутери | Печатари | Мобилни тел. | Канцелариски материјали | Училишен прибор | Прибор за пишување | Ранци и куфери | Аудио Видео | Бела техника | Илустрирани мапи | 
Е маркет Домнет дооел Скопје ул.Даме Груев бр 1 , 1000 Скопје  e-mail: sales@domnet.com.mk
web desing and Content Management System www.webstrani.com